Калина Широкова от „Общество за нова България“ се срещна с работещите във фирма „Елмот“

Публикувано на нд, 15 окт. 2023
511 четения

Кандидати за общински съветници се включиха в празника на Беляковец

Водачът на листата с кандидати за общински съветници на ПП „Общество за нова България“ Калина Широкова се срещна с работещите във фирма „Елмот“ – утвърден производител в областта на подемното машиностроене и краностроене. В един много откровен разговор хората споделяха за проблемите си в кварталите на Велико Търново, а Калина Широкова се ангажира те да бъдат решени в кратки срокове.
Живеещите в квартал „Бузлуджа“ се оплакаха от сериозен проблем с осем бездомни кучета, две от които агресивни, и получиха уверение, че ще се строи нов приют, който ще реши този проблем. Беше поставен въпросът за поддръжката на озеленяването в някои райони и бе поискана охрана в тъмната част на денонощието в парковите пространства, както и да бъде сложен край на разкопаването в квартал „Света гора“.
„Ще направим всичко по силите си да изпълним това, което сме обещали в нашата програма. Ние сме доказали, че можем. От програмата, която предложихме на предните избори, изпълнихме голям процент от нея. Така че, уверявам ви, не сме хора, които дават празни обещания“, каза Калина Широкова
След срещата в „Елмот“ Калина Широкова и кандидатите за общински съветници от „Общество за нова България“ Боряна Мечкова, Недка Колева и Анита Петкова уважиха празника на Беляковец. Те имаха възможност в неформална обстановка да разговарят с жителите на селото и да споделят с тях идеите си за развитието на малките населени места в общината.
„Гласувайки с бюлетина 38 за общински съветници, хората могат да бъдат сигурни, че ние ще работим не само за просперитета на град Велико Търново, а и за малките населени места“, заяви водачът на листата на ПП „Общество за нова България“ Калина Широкова.

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново