Инж. Добромир Добрев получи наградата „Кмет на годината за мандат 2015-2019″ за средна община

Публикувано на чт, 19 Сеп. 2019
233 четения

Инж. Добромир Добрев е носител на голямата награда „Кмет на годината” за мандат 2015-2019 в националния конкурс, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg. Отличието му бе връчено от министъра на регионалното развитие и благоустройство Петя Аврамова снощи на официална церемония в зала 6 на НДК. Инж. Добрев спечели приза в раздел „Средна община”.

„Тази награда е плод на много усилия и работа на екипа на Община Горна Оряховица. Благодаря на правителството, което подпомагаше развитието на нашата общината и на бизнеса, и през тези четири години инвестира в подобряване на общината. Тази награда е за всички експерти в общинската администрация. Вярвам, че всеки кмет работи в посока нашите общини да стана привлекателни и още по-добро място за живеене”, каза кметът инж. Добрев.

Заедно с инж. Добромир Добрев носители на голямата награда „Кмет на годината” за мандат 2015-2019 в раздел „Малка община” е градоначалникът на Сливница Васко Стоилков, а раздел „Голяма община” – кметът на Монтана Златко Живков. Припомняме, че през 2018 г. инж. Добромир Добрев също бе отличен с приза „Кмет на годината”.

Стотици хиляди българи участваха във вота за определянето на най-добрите градоначалници за мандат 2015-2019 година в конкурса на Портала на българските общини Kmeta.bg.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново