Инж. Добромир Добрев: Имаме енергията, устрема и единството да продължим да работим за Горна Оряховица и селищата в общината

Публикувано на пн, 2 окт. 2023
168 четения

С молитва за здраве и добруване на всички горнооряховчани и жители на общината ГЕРБ започна предизборната кампания за местните избори. По традиция кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев и кандидатите за общински съветници и кметове на населените места сложиха началото на надпреварата за местна власт от църквата „Успение на Света Богородица“.
Нека да си пожелаем нашият екип да е все така енергичен и с ентусиазъм да следва политиките, които сме заложили. В него са включени все разумни и мислещи хора. Те са се доказали в своите професии, а имаме и много доказани управленци и успешни кметове. Надявам се предизборната кампания да бъде борба на идеи, а не на компромати и лъжи. Каквото и да се случи през този месец, знам, че ние ще следваме своя път, започнат преди 12 години. Доказали сме на горнооряховчани какво можем.
Имаме енергията, устрема и единството, за да продължим да работим за Горна Оряховица и всички населени места в общината, увери инж. Добромир Добрев.
На официалното откриване на кампанията в Летния театър бяха представени всички кандидати за кметове и общински съветници.
На местните избори ГЕРБ е с №7 в интегралната бюлетина, а в Драганово подкрепя независимия Иван Кишев с №71. ГЕРБ има и пълна листа за общински съветници.
Партията издига и кандидати за кметове във всички селища, където ще има избори, като само в Драганово подкрепя независим кандидат. Кандидатите, на които ГЕРБ отново залага, са: за Първомайци – Ясен Янков, за Поликраище – Марин Тодоранов, Маринчо Маринов е кандидат за Горски Долен Тръмбеш, Владимир Илиев – за Янтра, Йордан Петров – за Върбица, Ивелина Георгиева – за Крушето и Венета Василева – за Правда, която в тези избори няма конкурент. Нов е кандидатът за Долна Оряховица и това е Атанас Минков. В Драганово ГЕРБ подкрепя Иван Кишев. Нов е и кандидатът за Писарево – Иван Иванов. В Стрелец, където този път ще има избори, кандидат е сегашният кметски наместник Христо Дряновски. В Паисий, където също нямаше избори досега, е издигнат Тодор Георгиев.
Горд съм да водя най-добрия отбор в това състезание. Сред кандидатите за кметове и общински съветници на ГЕРБ са все хора, доказали се в своите области. Много от тях са се доказали и като добри управленци и имат опит като кметове и общински съветници. Други правят първите си стъпки в местната политика, но имат хъс и желание да работят за Горна Оряховица, увери инж. Добромир Добрев.
Всички кандидати излязоха на сцената в Летния театър, за да представят себе си и своите приоритети за следващия мандат.
Благодаря на всички вас, защото вие ни давате увереност, че има смисъл и това, което правим, се оценява. Благодаря за подкрепата и на народния представител Димитър Николов, която дава на мен и на колегите, с които имаме една обща кауза – Горна Оряховица, обърна се към хората, дошли да подкрепят силния и успешен отбор на ГЕРБ, кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица.
Празничен финал на специалната вечер сложиха професионалистите от ФА „Родопа“ от Смолян със спектакъла „Чан до чана, песен до песен“.
ГЕРБ е с №7 в интегралната бюлетина.
Работим за Горна Оряховица, за да довършим започнатото!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново