ГЕРБ подари незабравим Гергьовден на хората

Публикувано на вт, 7 май 2013
827 четения

Кандидатите за депутати Евгени Стоев и Мирослав Петков поздравиха всички със светлите християнски празници.

Кандидатите за депутати Евгени Стоев и Мирослав Петков поздравиха всички със светлите християнски празници.

7 агнета, 1000 кебапчета, 1000 кюфтета и 1000 бири подариха кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ на жителите на Горна Оряховица на Гергьовден. Празникът се проведе на поляните около хижа “Божур”.
“ГЕРБ възстанови една традиция в Горна Оряховица на 6 май хората да се събират и да празнуват заедно. Преди време тя беше започната от сините партии в града, ние я продължихме, защото сме автентичното синьо”, заяви кандидатът за депутат от железничарския град Мирослав Петков. Той е категоричен, че ГЕРБ ще се поздрави с победа на 12 май. “Ние заставаме пред хората с това, което сме направили през последните почти четири години. В политическата ни платформа няма нищо неизпълнимо. Убеден съм, че скандалът с подслушванията няма да се отрази на резултатите”, каза още Петков.

Десетки опитаха от вкусното агнешко, осигурено от ПП ГЕРБ за празника.

“През последните години ние сме единствените, които градихме – това е магистралата в Южна България, сега започваме “Хемус”, високоскоростният път Русе – Свиленград. Трябва да посочим още, че Борисов договори за следващия програмен период 25 милиарда от Европа, които с българското самоучастие стават 32 милиарда лева. Тези пари ще влязат в българската икономика. Само 4 са държавите, които имат увеличение на тези договорени суми. Това е така, защото България е стабилна, благодарение на нашето управление, с висок кредитен рейтинг. Всички световни лидери подкрепят Борисов, за това, което направи в последните години”, посочи Евгени Стоев, втори в листата на ПП ГЕРБ. Той обеща през новия мандат борба за всяко работно място, по-високи резултати в социалната сфера.
“В никакъв случаи не може да говорим за горделивост от страна на представителите на ГЕРБ в региона на Велико Търново. Много хора дори са ме питали как е възможно управлението да не ни промени. До сега не съм се отлепял от земята, не мога да тръгна нагоре като балон, надут с хелий, сред хората съм, виждам им проблемите и каквото е по силите ми помагам”, така Стоев коментира думите на Бойко Борисов, че отчита като проблем известната горделивост в партията си.
“Всички българи узряха за това, че е по-добре да се продължи започнатото, а не да се започва отначало. Уверен съм, че на 12 май българите ще гласуват така, че да позволят на ГЕРБ да изпълни обещанията си”, обяви Даниел Панов, областен председател на партията.
Весела КЪНЧЕВА
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново