ЕРП Север обнови въздушната електроразпределителна мрежа в Балван

Публикувано на чт, 29 авг. 2019
69 четения

Електроразпределителната компания в Североизточна България извърши рехабилитация на мрежата ниско напрежение в село Балван, област Велико Търново. Обновяването на съоръженията е на стойност 80 000 лева и включи подмяна на стълбове, проводници и електроразпределителни елементи. В новата мрежа са вложени над 7000 м нови усукани изолирани проводници, които са най-подходящи за въздушни електропроводни линии по отношение на устойчивост на неблагоприятни метеорологични условия.

Рехабилитацията и профилактиката на съоръженията на територията, обслужвана от ЕРП Север, се провежда съобразно планирани дейности на дружеството с цел подобряване качеството на електрозахранване на клиентите. Инвестициите в мрежата минимизират смущенията в електроснабдяването и спестяват на клиентите времето без електричество за локализирането на аварии и извършването на неотложни ремонтни дейности.

Паралелно с изпълнението на своите ангажименти за тази година електроразпределителното дружество вече планира част от обектите, които ще заложи за осъществяване в своята инвестиционна програма за 2020 г.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново