Двама търновци влязоха в ръководството на ЕНП

Публикувано на ср, 20 апр. 2016
509 четения

Двама великотърновци влязоха в ръководството на Единната народна партия. По време на Третия редовен конгрес на формацията Цветомир Енев беше избран в Контролния съвет на партията, а Стефан Михайлов в Изпълнителния съвет. Във форума са участвали 10 делегати от областта, съобщиха от местното ръководство на ЕНП.
Валентина Василева е новият председател на Единна народна партия. Тя наследи на поста Мария Капон, която беше начело на организацията. Конгресът прие и Политическа декларация, с която от EНП се обявят да продължат усилията си за провеждане на операция “Чисти ръце” в страната заради огромния размер на корупцията, която разяжда всички публични структури и нормални отношения в обществото.
“Всякакви компромиси са неприемливи и сме наясно, че ще надделеем или ние в защита на публичния интерес, или мафиотските кръгове, окупирали страната ни. Ние идваме с ясното съзнание, че е време за смелост и нямаме намерение да губим тази битка. От това зависи съдбата на всеки един – на нашите деца, на родителите ни. Това е въпрос на собственото ни достойнство като нация”, се казва още в декларацията.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново