ДПС представи Елеонора Марева като кандидат-кмет на Павликени

Публикувано на ср, 9 Окт. 2019
992 четения

ДПС представи кандидата си за кмет на Община Павликени Елеонора Марева и листата с кандидати за общински съветници и кандидатите за кметове на населени места. Марева, която е собственик на шивашка фирма, заяви, че се е кандидатирала, защото вижда в лицето на първите хора в движението политици, които мислят за хората.
Листата на ДПС в Павликени е съставена от 10 души, а неин водач е общинският председател на партията и кандидат за кмет на село Върбовка – Ивелин Розинов. Той обеща позитивна и отворена към хората предизборна кампания. “Ще работим за по-доброто бъдеще на нашата община. Автомагистрала “Хемус” ще преминава през нашата територия и се надяваме, че това ще доведе повече инвеститори, което пък ще накара младите хора да не бягат, а да останат в Павликени, заяви Розинов. Партията си поставя за цел минимум 4 съветника.
В село Батак ДПС издига за кмет Зенко Маринов, в Горна Липница – Трифон Борисов, в Недан – Борис Иванов, а в Стамболово – Стефан Стефанов.
Гости на събитието бяха областният председател на ДПС Гюнай Далоолу и областният председател на Младежко ДПС Мастън Мастънов.
ДПС води своята кампания с мотото “Власт за хората” и е № 55 в Интегралната бюлетина.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново