Доц. Милен Михов: “Предсрочният вот е като алиби за сключване на безпринципни коалиции”

Публикувано на пн, 5 юли 2021
194 четения

“Смисълът на тези предсрочни избори е да послужи като алиби за т.нар. “партии на промяната”, алиби за сключване на безпринципни коалиции. Затова бих казал, че предизборната кампания, в която се намираме в момента, е една от най-нечестните за последните 31 години”, коментира доц. Милен Михов, водач на листата на “Българските патриоти” за 4 МИР – Велико Търново, по време на патриотичен концерт, организиран от него и останалите кандидати от коалицията за региона, провел се в парк “Дружба” в областния град.
Той посочи, че сред хората, които желаят да станат народни представители в следващия парламент, виждаме нови-стари лица. “Това са лицата на Христо Иванов – министър на Борисов, лицата на Слави Трифонов – известен човек от шоубизнеса, който обслужваше всяка една политическа сила на своето диванче, зад Мая Манолова и Татяна Дончева – безкрайно познати лица, се крие добре познатото ни анонимно лице на задкулисието”, категоричен бе водачът на “Българските патриоти” за Великотърновски регион.
Допълни, че “Българските патриоти” влизат в настоящата кампания с увереност за успех и те са единствената коалиция, която може да представлява патриотичния вот в следващото Народно събрание и да държи на защитата на българските национални интереси.
“Ако не бяха “Българските патриоти” в предходния парламент, щеше да бъде направен компромис по българския въпрос. Доходите щяха да продължат да бъдат периферна задача на правителството, а отбраната ни щеше да продължи да изживява процесите на ерозия. Днес виждаме, че новите-стари, с подкрепата на ДПС, се готвят да направят компромиси по всички тези национални въпроси. Ето защо “Българските патриоти” търсим съгласие, търсим консенсус за демографската катастрофа, търсим съгласие за националните ни интереси и сме убедени в нашия успех”, посочи още доц. Михов.
Той уточни, че основните приоритети на коалицията са помирение и компромис в името на националните цели. На първо място е решението на демографската криза, която продължава да спъва социалното и икономическо развитие и поставя на карта бъдещето на нацията.
“Политика на доходите – много ясно и категорично да продължи с вдигане на пенсиите, работните заплати, защита на работещите семейства и грижа за децата. Безплатни учебници, безплатни лекарства за българските деца, спокойствие за българското семейство, което ние разглеждаме като традиционно семейство от мъж и жена. Защита на българските национални интереси и недопускане на македонизма в Европейския съюз, на нашата история и на нашите събратя във Вардарска Македония, развитие и укрепване на отбранителната способност на нашата армия и въоръжените сили”, каза доц. Милен Михов.
Силата на “Българските патриоти” не е в количеството, а в правотата му, допълни още историкът и призова всеки, който се припознава с идеите на коалицията, да гласува с номер 16 на 11 юли.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново