До къде ще доведат протестите, които започнаха в страната?

Публикувано на вт, 18 юни 2013
1056 четения

Иван Драгостинов
Нормално е хората да излязат отново на протести, защото аз не смятам, че са изпълнени техните искания. Нищо не се промени след първата вълна на недоволство. Не ме вълнува дали правителството ще се задържи, или не, важно е ние, българите, да живеем по-добре, а не с 300 лева като психолог да не успявам да си платя сметките.

 

Ружка Михайлова
Трябва да си отидат всички стари политици, които вече много се облажиха от властта и не мислят за сънародниците си. Трябва да дойдат държавници, това ни липсва. Атанас Буров е казал, че който не може да работи, става политик. Защо младите хора трябва да напускат страната? Нека те поемат ръководството на държавата.

 

Мартина Найденова
Дано да продължат протестите. Не знам как ще се развият събитията, надявам се да е към по-добро. Едва ли вече някой има достатъчно нерви да изтърпи ниските заплати, натиска на банките и монополистите. Абсурдно е да работиш за 500 лева и да изплащаш по 700 лв. за апартамент. Искам да се върши работа, не ме интересува кой ще управлява.

 

Димитър Димитров
Хората не са доволни от управлението и това, че БСП се съюзи с ДПС, дано обаче се окаже добре за България. И политиците да направят така, че да заживеем по-добре – бизнесът да тръгне напред и да изкараме зимата. Според мен сегашният кабинет ще успее да завърши мандата си.

 

Красен Тенев
Не следя новините и не знам какво ще се случи в България, но искам това правителство да падне. Не ми харесва. Старото беше по-добро.

 

Диана Станева
Съвсем хаотични са протестите в страната, народът не вярва на никого. Настроенията сред хората са много тъжни. България е разделена на две, едната половина отрича другата. Създадоха се нови партии, но те не успяха да направят нищо на изборите, защо стана така, не ми е ясно. Важно е в този тежък момент да не стигаме до гражданска война, да мислим за себе си и България.

Асен Рибаров
Нещата могат да се оправят само с нови избори, които се говори, че ще са през месец май следващата година. Сегашното правителство ще се задържи до тогава. Аз продавам балони, бизнесът никак не върви. Дано успеем да опазим балона на държавата да не се спука, че тогава ще стане страшно.

 

Весела КЪНЧЕВА, сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново