Дизайнерът и областен лидер на ПГЕРБ Атанас Парушев: “Изборът на 26 май не е въпрос на партийни пристрастия, а на национално самочувствие”

Публикувано на ср, 15 май 2019
269 четения

Водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел направи показно как човек може да отстоява истината и да е твърд в принципите си, без да е нападателен и зъл. Това коментира дизайнерът Атанас Парушев, който е областен координатор на Предприемачи ГЕРБ – В. Търново, по повод телевизионния дебат между Мария Габриел и водачката на социалистическата листа, състоял се във вторник сутрин.
“Българският еврокомисар Мария Габриел е блестяща. Чух много суперлативи за представянето ѝ в дебата дори от хора, които не съм подозирал, че симпатизират на ГЕРБ”, каза известният дизайнер. Той сподели впечатлението си, че мислещите и демократично настроени хора не се припознават в агресивните и манипулативни прийоми на лявата партия и нейните представители.
За пълна мобилизация на 26 май призова Атанас Парушев свободолюбивите българи.
“Изборът на 26 май не е въпрос на партийни пристрастия, а на национално самочувствие. Вярвам, че всички искаме да бъдем в Европа на свободата и просперитета, където България се ползва с уважение и доверие. Тях вече категорично сме си ги извоювали, благодарение на управлението на премиера Борисов, време е за надграждане”, коментира предприемачът Атанас Парушев.
“Залагайки на ГЕРБ и СДС с номер 12, България отново ще има силен глас в Европа. Глас на хора с характер и компетенции, които могат да отстояват позиции”, категоричен е Парушев.
Той подчерта, че икономиката ни е на път да се отърси от мрачните останки на социалистическото миналото и грабежа от началото на прехода. Единният европейски пазар и авторитетът, който страната ни вече има в политически и търговски план, имат огромна заслуга за това.
“В момента имаме най-високия си Брутен вътрешен продукт, който е три пъти по-висок, отколкото през 1989 г. Прогнозата на Европейската комисия поставя България в топ 3 на държавите с най-висок икономически растеж за 2020 г. – с 3.6 %, а това е много над средното за ЕС. Като започнем от магистралите, минем през отличните отношения с европейските институции, заради еврофондовете, та стигнем до привличането на външни инвестиции – всичко това е, за да се развива икономиката, да укрепват предприятията и да се повишават доходите”, заяви Атанас Парушев, който не крие, че е оптимист за все по-доброто бъдеще на страната ни, ако настоящото управление е стабилно. “След години на упорит труд за първи път имаме обръщане на тенденцията – повече българи да се завръщат у нас, отколкото да заминават в чужбина”, припомни статистиката от м.г. известният дизайнер.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново