Димитър Николов от ГЕРБ-СДС с пътуваща приемна в областта

Публикувано на вт, 6 юли 2021
129 четения

Пътуваща приемна за жителите на областта организира народният представител в 45-я Парламент и настоящ кандидат от листата на коалиция ГЕРБ – СДС във Великотърновски избирателен район Димитър Николов. Така бе надградена практиката, която Николов въведе като председател на Общинския съвет в Горна Оряховица. Докато ръководеше местния парламент, той стана първият председател, провеждащ изнесени приемни и в най-отдалечените кътчета на общината.

Само за ден пътуващият офис на Николов бе в Драганово, Стрелец и Правда. Най-коментираната тема в Драганово отново бе липсата на вода. Председателят на Общинския съвет в Горна Оряховица Даниел Костадинов, който също присъства на срещата, увери хората, че Общината е разработила проект, който следва да бъде внесен от ВиК-дружеството във ВиК-холдинга, но защо това не се случва от дружеството не са дали отговор.

Димитър Николов бе категоричен, че осемте народни представители, които ще влязат в следващото Народно събрание от Великотърновски избирателен район трябва да обединят усилия за решаване на проблема с водоснабдяването както на Драганово, така и на останалите населени места в областта.

Липсата на лекари, на обществен транспорт и машинното гласуване бяха сред другите обсъждани теми в изнесените приемни на Николов. За да се случват нещата и да се решават проблемите на хората, страната ни трябва да има редовно правителство. Настоящото служебно правителство имаше две задачи – да успокои обстановката в страната и да гарантира провеждането на честни и прозрачни избори. Нищо от това не се случи. Напротив, в момента се правят опити да бъдат „счупени краката“ на единия от участниците в изборния процес, коментира Димитър Николов, използвайки спортна терминология.

Той увери хората, че получи ли тяхната подкрепа, всеки от поставените проблеми ще стане негова работна задача.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново