Депутатите от ГЕРБ направиха дарение в болницата в Г. Оряховица

Публикувано на вт, 8 апр. 2014
266 четения

Среща с управата и завеждащите лекари на всички отделения в горнооряховската болница “Св. Иван Рилски” проведоха народните представители от ГЕРБ Евгени Стоев и Мирослав Петков в Деня на здравния работник. “Вашата професия не е просто работа, а мисия и ние сме благодарни за начина, по който я изпълнявате”, каза пред медиците Мирослав Петков.
Като личен подарък към лекарите депутатите дадоха 120 билета за постановка на театър “Искри и сезони”, която гостува в Горна Оряховица на 9 април.
Болницата получи като дарение нови възглавници и одеяла, от каквито стационарът изпитва остра нужда. Депутатите Петков и Стоев се ангажираха да помогнат с лични средства на болничната управа за освежаване и ремонт на стаи в отделенията. “В продължение на близо 20 години общината не е заделяла средства от общинския бюджет за болницата и затова днес тя е в това окаяно състояние”, каза Мирослав Петков. По думите му, макар да е търговско дружество, болничното заведение извършва по-скоро социална дейност. Той опроверга слуховете за закриването му, които периодично се пускат.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново