Даниел Панов: Западната индустриална зона на Велико Търново е предпочитана локация за нови производства

Публикувано на пн, 16 окт. 2023
249 четения

При управлението на Даниел Панов Общината вложи над 2 млн. лева в инфраструктурата на Западната индустриална зона, а бизнесът разви производствени мощности.
В началото тук бяхме само ние. След обновяването на инфраструктурата Западната индустриална зона се развива. Това са парите на великотърновци, но вложени по един разумен начин от управлението на града – това е оценката на ръководството на HMI, една от водещите компании в старопрестолния град.
Даниел Панов благодарни на служителите на HMI, че в най-тежките моменти от пандемията бяха на първа линия. И припомни, че в най-трудните за бизнеса години общината инвестира в инфраструктурата на индустриалната зона – това е подкрепа по същество, защото само стабилният бизнес може да гарантира добри заплати, не заклинания. Над 20 са обектите в зоната, които са изградени през последните две години, а процесът продължава.
Днес в Западната индустриална зона се развиват утвърдени компании, които изграждат облика на региона като икономически център. “Аглика” е една от най-успешните фирми и гарант за бъдещето на Велико Търново.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново