Даниел Панов: „Имаме нужда от единство, а не от разединение между великотърновци“

Публикувано на нд, 5 Ное. 2023
302 четения

Даниел Панов – кандидат за четвърти кметски мандат от ГЕРБ-СДС за кмет на старата столица, даде своя вот за балотажа на местните избори във В. Търново. По традиция Панов упражни правото си на глас в кв. „Бузлуджа“ – в 73-а секция в Средно училище „Вела Благоева“

Гласувах в нашия дом – община Велико Търново, да работим заедно и да не бъдем разединени. Гласувах за това, че всички ние, които всеки ден живеем в старата столица и работим за нея, имаме нужда от единство. А не хора, които идват за дни, седмица, най-много за месец, да всяват раздори и разединение между великотърновци. Именно това единение е било винаги в основата на българщината, за да преодолява всякакви препятствия. И най-вече, гласувах за това, което трябва да продължим и Велико Търново да стане още по-добър град за живеене.

В последния един месец се наслушах на какво ли не за това, което не съм бил в живота си, измисляха се всякакви неща да ме злепоставят като кмет, който е управлявал Велико Търново 12 години. Но в крайна сметка нека да се замислим защо общините са на това положение в момента. Има една стара поговорка и даже някой от опонентите ми вчера я беше цитирал: „рибата се вмирисва откъм главата“. Когато изпълнителната власт не е на мястото си и не продължава линията на приемственост от предходните правителства, именно дотам стигат нещата в общините. Така че днес тръгнах с чувство на ангажимент, че трябва да свършим още неща, които не сме свършили във Велико Търново“.

Анатоли ПЕТРОВ
сн. авторът

loading...
Пътни строежи - Велико Търново