Дамите от хор “Търновград” зарадваха Цветан Цветанов с подаръци

Публикувано на пн, 10 Юли 2017
335 четения

Дамите от хор “Търновград” връчиха благодарствени писма и подаръци на председателя на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и на кмета на Велико Търново Даниел Панов. Хористките на маестро Мария Павлова посрещнаха г-н Цветанов и кмета в парк “Марно поле”, където в петък вечерта започнаха тържествата по повод 140 г. от Освобождението на Търново. Те им връчиха символични подаръчета, които са избрали специално за тях по време на скорошното си посещение в Гърция. В южната ни съседка певиците участваха в Международен хоров фестивал, на който представиха Велико Търново и страната.
При предишната си среща с тях в края на март Цветанов и областният координатор на ГЕРБ Даниел Панов поеха ангажимент да подкрепят финансово пътуването на формацията, създадена преди 59 години и прославяла старата столица на много големи форуми.
Във Велико Търново председателят на най-голямата парламентарна група сподели, че е щастлив задето с оказаната подкрепа изпълненията на формацията са звучали и на престижната международна сцена в гръцкия град Катерини.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново