БСП отново има партийна организация в Ресен

Публикувано на пн, 14 юни 2021
683 четения

Партийната организация на БСП в най-голямото село в община Велико Търново Ресен беше възстановена след повече от десет години прекъсване на дейността ѝ. На провелото се събрание беше избрано тричленно ръководство. За председател на структурата единодушно беше утвърден 34-годишният Светослав Витанов. Той работи като супервайзер и отговаря за 7 области в Северна България. Негов заместник ще бъде опитният Никола Лесичков, а за касиер-секретар беше избрана Любомира Папазова.
Нововъзстановената партийна организация прие план за работа през следващите месеци, като основна цел е разширяване на влиянието и активно участие в предстоящите парламентарни и президентски избори.
На събранието присъстваха председателят на общинския съвет на БСП Михаил Михалев, зам.-председателят Михаил Стойчев и Желка Денева, която е член на Пленума.
“Не мога да скрия вълнението си, че след 10 години отново имаме партийна структура в Ресен. Целта е да се разширяваме, да запазим основните принципи на нашата партия и да привличаме повече хора към нашата идеология. Ръководството на БСП е на разположение всекидневно за работа във възстановената структура”, сподели Михаил Михалев.
За по-малко от година новото ръководство на общинския съвет на БСП успя да възстанови две партийни организации и да създаде две изцяло нови. В момента се работи по възстановяването на още три основни партийни организации в населените места.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново