Бойко Великов стана зам.-председател на БСП

Публикувано на пн, 10 Ное. 2014
781 четения

Бойко Великов бе избран за зам.-председател на БСП по партийната дейност с решение на Националния съвет на партията. Другите двама заместник-председателите на столетницата са Янаки Стоилов и Драгомир Стойнев, а секретари – Кристиан Вигенин, Станислав Владимиров и Антон Кутев. Георги Пирински остава като член на Изпълнителното бюро, но няма да е зам.-председател. Това са част от промените, които новият председател на БСП Михаил Михов предложи като част от политиката му за връщане на доверието в партията.
Приемам поста с противоречиви чувства и като сериозно предизвикателство, защото добре разбирам както състоянието, така и реалните възможности, пред които сме изправени, заяви след избирането си Бойко Великов. По думите му предстои много сериозна работа. Считам, че екипът, който ще отговаря за организационните въпроси, има потенциал и възможности да даде необходимите резултати, коментира още той.
Великов обяви, че за да излезе БСП от кризата, промените не трябва да са само кадрови. Те могат само частично да решат проблемите, пред които сме изправени. Необходими са промени, които да бъдат направени и по отношение на устава и организацията, и по отношение на политическите въпроси, пред които сме изправени, коментира политикът.
Според него БСП се нуждае от цялостна реформа – политическа и идейна, която трябва да бъде развита.
Весела КЪНЧЕВА, сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново