Българска демократична общност сбъдна мечта на футболния отбор на село Никюп

Публикувано на ср, 9 Окт. 2019
145 четения

Кандидатите за общински съветници на БДО
подкрепиха тима, като дариха средства,
необходими за годишната му издръжка

Партия “Българска демократична общност” подкрепи футболния отбор на Никюп. Това стана по време на среща на кандидатите за общински съветници на БДО с жители на селото. Калина Широкова, Любен Велчев и Велимир Кенаров знаеха за финансовите затруднения на тима и липсата на спонсори и затова сбъднаха мечтата на футболистите да получат средства за годишната си издръжка. Дори нещо повече, кандидатите за общински съветници от БДО обещаха, когато бъдат избрани в новия Общински съвет, да разрешат този проблем и отборът на Никюп да получава редовно средства всяка година. Футболистите бяха трогнати от жеста, благодариха на партия “Българска демократична общност” за подкрепата и заявиха, че ще оправдаят доверието.
Кандидатите за общински съветници на БДО се срещнаха и с жените от пенсионерския клуб, които съхраняват традициите на Никюп, пеят песни и си организират събирания всяка седмица.
Разбира се, не бяха спестени и проблемите на селото. Един от най-важните е да се ремонтира пътят, водещ до забележителния туристически обект Никополис ад Иструм, а това би увеличило значително броя на туристите, посещаващи Никюп.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново