Андрей Слабаков: За мен България и Европа са християнството, традиционното семейство между мъж и жена, а не Родител 1 и 2

Публикувано на пт, 24 май 2019
384 четения

Режисьорът Андрей Слабаков е част от гражданското представителство в листата на ВМРО за евроизборите. Той е граждански активист, спечели поддръжката на българите с ясната си и мъжка позиция по редица въпроси у нас, яростен противник на джендър пропагандата. За да го подкрепите на изборите, гласувайте с 3 в интегралната бюлетина за ВМРО – Българско национално движение и 104 в полето за преференции – за Андрей Слабаков.

„Хората, които ме познават, знаят, че съм такъв. Аз казвам онова, което мисля, държа на мнението и позициите си, затова приех да се включа в листата на ВМРО. Вярвам, че за ВМРО ще гласуват хора, които могат да мислят сами. Листата е такава, че тя предразполага подкрепа от българите с активна гражданска позиция. В нея има успели хора в различни сфери, има много готини млади хора, водач е най-активният български евродепутат Ангел Джамбазки, благодарение на когото българите изобщо разбраха, че в ЕП има български евродепутати. Освен това се убедих, че всички в листата на ВМРО сме от едно семейство – от българското семейство. За нас България е над всичко, първо е България, после са другите неща – фактори, европейски семейства и подобни глупотевини. Аз имам само едно семейство – България.”, заяви причините да влезе в листата на ВМРО известният режисьор Андрей Слабаков.

По важната тема как би защитил традиционното семейство в Европейския парламент като български представител, Слабаков категорично заяви, че не разбира понятия, като родител 1 и родител 2 и винаги би гласувал срещу подобни глупости.

„Семейството е съюз между мъж и жена, които се обичат и създават децата. Съответно децата си имат майка и баща, които да ги възпитават и да им дават път в живота.  Родител 1 и родител 2 не са европейски „ценности“, не са и български такива, те са либерални ценности, а аз пък не съм либерал, аз съм българин. За мен България и Европа са християнството, традиционното семейство между мъж и жена, богата култура и т.н. Това бих защитавал като български представител. Всякакви други измислени конвенции и пактове не ги подкрепям, смятам ги за излишни. Те не отговарят на това, което сме ние, българите. “, коментира още Андрей Слабаков.

Той заяви и пълната си подкрепа за ВМРО и Ангел Джамбазки, изповядващи идеята за Европа на отечествата, като обясни, че именно това представлява Европейският съюз – съюз между равноправни държави и нации, чиито граждани са с еднакви права.

„Българите сме равни на германците и французите, не сме втора ръка, нито е редно да сме на втора скорост. Европа на няколко скорости искат именно големите страни в Западна Европа. Tе искат Европа да е федерация, а ние да сме периферия. Аз федерация не желая, размиване на националните идентичности, които да са заменени от т.нар. либерални ценности. Държа на нашата българска идентичност, ние имаме род и родина, имаме културно и историческо наследство, които ни правят това, което сме. Ако не бъдем добри българи, които да уважават и ценят своята национална и културна, християнска идентичност, то няма как да бъдем добри европейци.“

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново