50 000 лева е голямата награда в лотарията с касови бележки на НАП

Публикувано на вт, 19 Сеп. 2017
437 четения

Всички касови бележки, издадени след 1 януари тази година, ще могат да бъдат регистрирани в започващото след седмици второ издание на лотарията на НАП.
Голямата награда в тазгодишното издание на играта е 50 000 лева, а всеки месец данъчните ще дават по 2000 лв. на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой ще печели и предметна награда на стойност около 1000 лева. От приходното ведомство уточняват, че шансът за спечелване е двойно по-голям за участниците, които са плащали с банкова карта и освен касовата си бележка са запазили и регистрирали бележката от ПОС терминала.
Право за участие в данъчната лотария имат всички български граждани, които имат навършени 14 години и които регистрират фискалните си бонове в интернет на специално създаден за целта сайт.
Данните, които се въвеждат, са стойността на покупката, датата и часът, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.
В първото издание на лотарията, което приключи в края на 2016 година бяха регистрирани над 51 млн. касови бележки на стойност над 670 млн. лв., а големият победител, който получи лек автомобил, беше Иванка Кавъркова от Панагюрище с касова бележка за 1,80 лв.
Мария НЕДЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново