Жена от Горна Оряховица спечели нова кола от тотото

Публикувано на чт, 20 юни 2019
2138 четения

Начо Станчев получи LED телевизор

Специален ден за печалби в Горна Оряховица организираха вчера от Българския спортен тотализатор. Поводът за събитието беше връчването на чисто нов луксозен автомобил “Форд Мондео” от 32-ия тираж на любимата игра на всички „Тото 2 – 6 от 49“. СПОРТ ТОТО превърна деня в истински празник за жителите и гостите на града с много награди, музикални изпълнения, томбола и възможности за повече печалби.

Името на късметлията, който си тръгна с нова кола от празника, е Светла Александрова. Тя е на 51 години и е от  Горна Оряховица. В момента работи като счетоводител в родния си град. Старае се да участва поне веднъж в седмицата в игрите на СПОРТ ТОТО, като доста често ползва готови фишове. Именно такава квитанция й е донесла страхотния автомобил от Втори тото шанс на „Тото 2 – 6 от 49“.

Когато навръх Гергьовден отишла да направи залог за следващия тираж, Светла решила да провери друг свой забравен фиш. Касиерката й съобщила, че има печалба от Втори тото шанс, но ще трябва да попита каква точно в пункта, в който е пуснала фиша. Светла не казала нищо на роднините си, защото искала първо да разбере какво й е донесъл късметът. Когато разбрала, че печели чисто нов автомобил, радостта била голяма, защото ден по-късно, на 8 май, празнувала рожден ден. „И това, ако не е късмет! В навечерието на 51-ия ми рожден ден съдбата ме дари с уникален подарък”, радва се Светла. Ключовете от елегантния автомобил й връчи лично регионален директор на Български спортен тотализатор г-жа Вася Ботева.

От специалната ТОТО томбола Начо Станчев от Горна Оряховица си спечели голямата награда – LED телевизор. „От СПОРТ ТОТО ми направиха страхотна изненада и невероятен подарък“, радва  се Начо  и пожелава късмет на всички участници в игрите.

Съвместната демонстрация на демо-отбора на Българска федерация по олимпийско таекуондо и местния клуб “Хемус“ по време на събитието впечатли жителите и гостите на града. Заместник-председателят на федерацията Димитър Михайлов обяви, че това е подготовка на публиката за предстоящия през октомври световен турнир по таекуондо – Sofia 2019 World Taekwondo Grand-Prix, на който България ще бъде домакин за пръв път.

 

 

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново