Защо залозите на eSports са предпочитани в Winbet?

Публикувано на чт, 4 Ное. 2021
95 четения

Електронните спортове са една от най-бързоразвиващите се сфери през последните няколко години. Динамиката и екшънът привлякоха милиони да гледат пред екраните големите майстори в компютърните игри, превърнали хобито си в своя професия. Все още обаче няма чак толкова много места, където могат да се правят прогнози на еСпорт.

Не са много сайтовете, които предоставят възможност за прогнози на тях, а брандът WINBET дори се специализира в тази област. Сами можете да забележите, че виртуалните състезания имат отделна категория над логото на сайта редом до останалите няколко топ селекции. От българския букмейкър са се постарали много за модерната визия на менюто. Отделени са игрите на живо, които текат в момента. Почти всяка една от тях се излъчва в реално време, с изключение на най-малките локални турнири.

Възможността за прогнози на живо не се среща почти никъде при конкурентите. Вдясно пък е вашият фиш, където подреждате своите селекции и поставяте залога. За удобство непосредствено до колонката е менюто с история и така можете да проследите как се развива вашата игрална активност, на кои еСпортове имате по-висока успеваемост и тн.

Отделните дисциплини са подредени на панел вляво на екраните ви. Най-популярнтие игри Counter Strike, League of Legends, Dota 2, StarCraft 2 повеждат колоната и са чест избор от клиентите на Winbet. Много хора пък обичат да прогнозират и следят любимите си състезатели на FIFA. Мачовете са ясно подредени в средната чат на екрана по време. Съдържат наименованията на играчите, лого на техните отбори, начален час и коефициенти. Мнозина дори предпочитат много повече панела за еСпорт, отколкото останалите секции в Winbet.

Подобно детайлно отразяване със статистики и живи предавания може да се открие много рядко в световен план. Букмейкърът предоставя възможност и да добавите вашите предпочитани турнири и лиги в раздел „любими“. Така ще можете да следите тяхната активност, за да не пропуските сблъсъците. А и все пак феновете на League of Legends не се интересуват кой знае колко от Counter Strike, например. Под шапката електронни спортове се крият редица независими дисциплини. Чрез избора ви за селекция любими вие ще можете лесно да следие само тези, които ви интересуват, без да ви се натрапват останалите.

Иновативна за сайта е секцията с резултати. При останалите спортове никъде не може да се види как са завършили мачовете. Е, тук са подредени лесно и удобно. Избирате деня, играта и турнира. За секунди имате достъп до огромна база данни.

Не на последно място е любопитната опция за дългосрочни прогнози. Чрез нея предвиждате изхода на цяло състезание, а не само конкретен мач. За всичко това ще ви трябва регистрация в сайта на Winbet, която става много лесно, за броени минути. Българският букмейкър цени времето на клиентите си и всички в него са наясно, че дори секундата е от значение при прогнозите, особено щом говорим за събития на живо. А в еСпортовете те са почти постоянно.

Стара поговорка гласи, че геймингът никога не спи. Може би, не чак толкова стара, но когато в Европа стане неудобна часова зона, то тогава вървят най-популярните надпревари в Азия и САЩ. Феновете дори си навиват будилниците, за да гледат своите любимци на живо чрез стриймове в интернет. Именно затова секцията с еСпорт на Winbet е нонстоп активна и актуална. Събитията се редят едно след друго. По време на големите турнири за годината пък опцията за живо предаване е особено полезна, защото се случва поточните канали да бъдат пренатоварени от огромния зрителски интерес. Очаква се разделът в българския букмейкър тепърва да жъне още успехи, когато повече почитатели на електронните игри научат за него и му се доверят. Благодарение на добрата реклама от бранда това ще е съвсем скоро.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново