Защо ти трябва селфи след нова регистрация в Betmarket

Публикувано на пт, 20 ян. 2023
97 четения

Новината, която изненада хазартната общност в България, е появата на нов онлайн оператор. Той притежава необходимите лицензи от родния регулатор (НАП) и организира различни видове забавления – залагания на спорт, казино игри, бинго слот. Пълнолетните лица имат възможност за създаване на нова регистрация в Betmarket и свободно участие. Но те са задължени да спазват някои условия, да следват общите политики на бранда и да преминават допълнителни процеси като верификация.

 

Какво представлява верификацията в БетМаркет

От много източници на информация ще чуете, че БетМаркет е различен и не се съобразява с общоприетите норми. Това важи в пълна степен за верификацията на акаунта, която може да се премине със селфи.

Целта на самия процес е да удостовери, че сте притежател на сметката и сте над 18-годишна възраст. Взимате телефона си, посещавате сайта на оператора и отваряте страницата “Верификация”. Ще изскочи опция за снимане с предната камера, която е нужно да изберете. Следващата стъпка е да фокусирате камерата към лицето Ви и да държите документ за самоличност (лична карта) до него.

Възможно е да преминете процедурата по стандартния начин, който се прилага масово в останалите букмейкъри. Изпратете копия на документ (ЛК, паспорт, шофьорска книжка), заснет ясно от двете страни, и в срок до 48 часа ще получите отговор от екипа на Бетмаркет.

 

Кога трябва да премина верификация в уебсайта

Никъде не е споменато, че идентификацията на самоличността е нужно да се изпълни моментално след регистрация. Възможно е да посетите игралната сметка, да внесете средства в нея и да залагате на любимите си спортове/ игри.

След като съберете печалби в баланса, които удовлетворяват нуждите Ви, и решите да ги изтеглите, ще се сблъскате с верификацията. Имате достатъчно време, за да прикачите нужните документи или да изпратите селфи. Едва след одобряване на заявката Ви, можете да продължите с тегленето от сайта.

Разбира се, BetMarket е в правото си да наложи верификация по всяко време, ако се усъмни в самоличността и възрастта на потребителя. На имейл или лично съобщение се изпраща информация за необходимите сведения.

 

Какви други документи се изискват за верификация в сайта

Освен селфи и лична карта, Betmarket изисква снимки на банкова карта, ако е използвана за депозиране. Задължително е да се заснемат двете страни, но за Ваша защита – скрийте 4-6 цифри от номера и CVV кода.

Също така има политика за установяване на настоящ адрес, но тя не се прилага толкова често. Възможно е Betmarket да Ви помоли за разписки за платени битови сметки или за извлечение от банката. Прикачете ги в съответната форма, която се намира в “Моят профил”, или ги изпратете на електронната поща на букмейкъра (support@betmarket.bg).

Обикновено верификацията в Бет Маркет се изпълнява бързо, особено ако предстои теглене. В рамките на няколко часа се изпраща имейл със съобщение за успешно верифициран акаунт.

В случай че не получите отговор до 48 часа, свържете се с обслужващия отдел на компанията, като използвате чат, имейл или телефон.

Напомняме, че участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново