Всички бижута в магазин Еffect Silver в центъра на В. Търново са с 20% отстъпка

Публикувано на вт, 19 Ное. 2019
1993 четения

По повод своята  осма годишнина магазин Еffect Silver, който се намира на ул. “Васил Левски” 12 във Велико Търново, ще зарадва всички свои клиенти с 20% отстъпка на предлаганите сребърни бижута в петък, 22 ноември.

Брандът се наложи през годините, предлагайки най-новите модели, изработени в български ателиета, както и модели, направени в Италия, Турция, Тайланд, страни, които диктуват световната мода в този вид бижута. Effect Silver обновява редовно колекциите си в съответствие с най-новите тенденции за всеки един сезон. Предлаганите модели са както за ежедневието, така и за официални поводи, като не са забравени мъжете и децата. Еffect Silver предоставя възможност за изработване на модели по поръчка на клиента, ремонт и почистване на сребърна бижутерия.

Фирмата, специализирана в продажба на висококачествена бижутерия, вече 20 години предлага своите модели в магазините си във В. Търново, Г. Оряховица, Шумен, Троян, Свищов и Несебър. Всеки клиент на магазини Еffect Silver получава клиентска карта с отстъпки, която важи при всяка една покупка.

За предстоящите празници магазини Effect Silver ще предложат на своите клиенти много нови модели, които ще направят стила ви още по-уникален през настъпващата високосна 2020 година, когато според традициите за здраве и късмет трябва да се носи сребро, което пречиства духа и тялото. Екипът на Effect Silver пожелава на всички свои клиенти Весела Коледа и Щастлива Нова Година.

Весела КЪНЧЕВА
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново