Временна организация на движението на МПС на 3 март

Публикувано на пт, 28 февр. 2020
475 четения

Във връзка с подготовката и провеждането на събитията, с които ще бъде честван Националният празник на Република България  на 3-ти март и по случай 142-та годишнина от Освобождението на България се въвежда следната временна организация на движението на МПС:

На 3 март /вторник/2020 г.

-за времето то 09,30 до 12,30 ч. се затваря за движение ул. „Васил Левски“ в участъка от кръстовището с ул. „Христо Ботев“ до кръстовището с ул. Цар Освободител“;

-за времето от 19,45 до 20,30 ч. за движение се затваря Пл. „Цар Асен I“, както и прилежащите улици:

„Иван Вазов“ в участъка от кръстовището с ул. „Читалищна“ до Пл. „Цар Асен I“;

„Читалищна“ в участъка от кръстовището с ул. „Михаил Кефалов“ до Пл. „Цар Асен I“;

„Климент Охридски“ в участъка от Пл. „Цар Асен I“ до каменен мост над река Янтра;

„Никола Пиколо“;

„Михаил Кефалов“ за посоката на движение от кръстовище „Обходен път на крепостта Царевец“-ул. „Крайбрежна“- ул. „Сливница“ до кръстовището с ул. „Читалищна“.

Автобусните линии, засегнати от затворените за движение , посочени по-горе улични участъци за съответните периоди от време ще следват отбивните маршрути:

– автобусите от градски линии  № 50   и № 110 с крайна спирка „кв. Асенов“ –обръщало пред бившия завод „Мавриков“ ще използват обходен маршрут по ул. Михаил Кефалов“, път около крепостта Царевец, и в обратна посока след крепостта Царевец автобусите ще преминават по ул. „Сливница“, ул. „Теодосий Търновски“, ЖП гара, Южен пътен възел, ул. „Христо Ботев“;

– автобусите от градски линии № 20 и №  40  – Площад „Велчова завера“- крайна и начална спирка.;

-автобусите от линия № 5 след спирката на ул. „Сливница“ ще преминават по каменен мост , ще обръщат на кръстовището на ул. Крайбрежна“-ул. „Михаил Кефалов“- път около крепостта Царевец  и обратно и ще следват маршрута през кв. „Света гора“-ЖП гара, – Южен пътен възел и след ул. „Христо Ботев“ ще продължават по регламентираният си , постоянен маршрут.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново