Великотърновският Тинузавър отвя конкуренцията и е на финал в “Промяната”

Публикувано на вт, 4 февр. 2020
623 четения

Великотърновският образователен проект “Тинузавър” успя да пребори конкуренцията и да се класира във финалния етап на социалната инициатива “Промяната”. С 6290 гласа в онлайн гласуването екипът от старата столица се нареди на второ място в надпреварата, като остана на едва 6 пункта от върха. Класирането в челната тройка обаче праща великотърновци в последния етап.

На 13 февруари тримата финалисти, получили най-много гласове от публиката в приключилото онлайн гласуване ще бъдат поканени на среща с жури. В допълнение, тримата кандидати ще представят проектите си и пред детско жури. Двете журита ще вземат окончателно решение за големия победител в конкурса. Той ще бъде обявен на официална церемония още същия ден.

Победителят ще получи безвъзмездно финансиране в размер на 30 хил. лв., а всеки от другите двамата финалисти – по 15 хил. лв. Допълнително и петимата финалисти стават част от Инкубатора на “Промяната” за период от една година, в рамките на който ще получат обучения, консултации от бизнес ментори, достъп до международната мрежа от социални предприемачи, подпомагани от Reach for Change, и медийна подкрепа, благодарение на Нова Броудкастинг Груп.

Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново