Вдигат нов жилищен комплекс във Велико Търново

Публикувано на пт, 31 Юли 2020
15962 четения

Нов жилищен комплекс предстои да бъде изграден в един от най-комуникативните райони във В. Търново. Той ще се намира на ул. “Венета Ботева” №4 до новата детска градина в кв. “Зона В”. Инвеститор на комплекс “Силуети” е компанията “Планекс Инфраструктура” ЕООД. Строителните дейности ще започнат през август с изграждането на четири луксозни жилищни сгради с общо 120 апартамента. Всяка от тях ще е на 6 етажа, с проектирани просторни и уютни жилища с една или две спални, според личните предпочитания на клиентите. Сред предимствата на новия комплекс е отличната локация с южно изложение, широки междублокови пространства и бърз достъп от четирите страни от новоасфалтирани улици.
Сред предимствата на комплекс “Силуети” е, че районът е тих и спокоен, населен предимно с млади хора. В съседство е разположена паркова зона и новата детска градина “Шареният замък”. За комфорта на живеещите допринасят разположените в близост множеството автобусни спирки, учебни заведения, търговски център, супермаркети, магазини и заведения. Новата пътна връзка, която беше изградена към квартала миналата година и разположението до главните улици “Никола Габровски”, “Краков” и “Магистрална”, позволяват бързо достигане от и до центъра на града. Пешеходният надлез над ул. “Магистрална”, чието строителство започва през август, ще осигурява бърз достъп до парк “Никола Габровски” и към квартала, което е допълнително предимство за живущите в района.
Комплекс “Силуети” е разположен върху площ от 4606 кв. м, от които застроената площ е 1600 кв. м, а РЗП е 10 995 кв. м. Заради нарастващия проблем с липсата на места за паркиране, инвеститорът е предвидел към комплекса 44 гаража и 76 броя открити паркоместа.
Апартаментите в комплекса се предлагат по БДС, което дава възможност да бъдат завършени според личните предпочитания. Инвеститорът залага на висококачествено строителство с най-добрите материали, които ще гарантират освен отлично изпълнение, добре изолирани и енергоспестяващи сгради, отговарящи на съвременните изисквания.
Акцентът на комплекс “Силуети” ще е богатият вътрешен двор, красиво оформен с естествен камък, дърво и богато озеленяване. Ще бъдат изградени и кътове за отдих, уточни Кристиян Дешков, управител на “Планекс Инфраструктура” ЕООД. Комплексът ще бъде завършен през 2022 г., като интересът към него е както от страна на млади семейства, така и от хора, които купуват имоти с инвестиционна цел.
Телефонът за контакти с инвеститора е 0888 166 122.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново