В Ресен отбелязаха 8-ми март

Публикувано на нд, 10 Мар. 2019
175 четения

С общоселско тържество в ресторанта на селото бе отбелязан Денят на жената – 8-ми март, в Ресен. Над 100 жени заедно отбелязаха своя празник, превърнал се в традиция. И тази година кметството почерпи жените, а за доброто им настроение се погрижи певицата Валя Гуглева.

Кметицата на Ресен Йорданка Колева пожела на всички дами да бъдат здрави, щастливи и горди българки, да пазят българския дух и  традиции и все така активно да участват в обществения живот на селото. От името на кмета на Община Велико Търново инж. Даниел Панов всяка жена получи за празника коренче цъфнала иглика за цветната си градина с пожелание за здраве и благополучие, да бъдат както до сега в основата на живота, като продължители на българския род и така всеотдайни към родината.

Децата и младежите от ЦРДМ „Отвори очи“ в с.Ресен отправиха чрез ръчно изработени от тях картички поздрав към приятелите на клуба – зам.кмета на Община Велико Търново Снежана Данева – Иванова , директора на Дирекция „Социални дейности и здравеопазване“     Росица Димитрова и към Благовеста Факирова – изпълнителен директор на Сдружението на кметовете в Община Велико Търново.

На празника бяха поканени и дарителите на Клуба на пенсионера сем. Памела и Тони Смит , представители на английската общност в Ресен.

 

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново