В кои райони в София са най-търсени двустайните апартаменти и защо?

Публикувано на вт, 23 февр. 2021
179 четения

Двустайните апартаменти са практични и силно предпочитани от семействата с деца. Те се намират някъде по средата между лимита на финансовите ни възможности и осигуряването на необходимите условия за един нормален начин на живот. Могат да се открият с различна квадратура и организация на отделните помещения, както и да се намират в различните квартали на столицата.

Разгледайте двустайни апартаменти в София от агенция SUPERIMOTI и се възползвайте от топ оферти, които не са за изпускане. За продажба или под наем, подобен вид недвижими имоти са винаги търсени, като можете да ги откриете и с локация в ключови райони.

Кои квартали в София са най-харесвани?

София е град с богата инфраструктура и е дом за много хора, които търсят своето място в столицата. Градът винаги кипи от живот, а това обуславя и многобройни възможности за намирането на доходоносна и перспективна работа. Търсенето на жилища никога не спира, като двустайните апартаменти са сред най-предпочитаните, заради по-ниската си цена и функционалността, която предлагат.

Квадратурата при този вид имоти може да варира, което означава, че са подходящи едновременно за ползване от един човек, но и за цели семейства с малки деца. Сред предпочитаните квартали в София са:

  • Кв. Витоша;
  • Кв. Бояна;
  • Кв. Люлин-център;
  • Кв. Надежда 2;
  • Кв. Иван Вазов;
  • Кв. Манастирски ливади и др.

 

Всеки район в София има изградена транспортна мрежа, която прави достигането до центъра лесно и безпроблемно дори и за всекидневно пътуващите до работните си места. Водачите на МПС също няма да срещнат трудности с придвижването, което е много важно за гладкото протичане на ежедневието.

Защо двустайните апартаменти са толкова предпочитани?

Предимствата им се състоят главно в по-малките разходи за поддръжка, както и в по-лесното закупуване. Въпреки това, един такъв имот би могъл да бъде между 45 и дори 90 квадратни метра, като към площта се нареждат и други особености, като изложение, тип строителство и прочее. Всичко това повлиява директно на крайната цена.

На коя агенция за недвижими имоти да се доверим?

Дори и предвид внесени промени на пазара за недвижимо имущество, отново се наблюдава засилено търсене на този вид имоти, които се определят като бюджетно решение, но в същото време и реална възможност да устроим живота си и дори този на своите деца. В агенция SUPERIMOTI ще откриете най-добрите обяви за двустайни апартаменти, някои от които са доста луксозни, а други са предназначени за хората с ограничени финансови възможности. Не пропускайте да ги разгледате.

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново