Учители стават водещи на концерт на свои ученици

Публикувано на ср, 19 Дек. 2018
883 четения

Учители от СУ “Емилиян Станев” ще влязат в ролята на водещи по време на тържествения коледен концерт, който техните ученици ще изнесат в актовата зала на 19 декември от 17,30 часа. Педагозите Кина Котларска, Надя Станчева, Антоанета Палангурска, Пламен Емануилов, Валентин Бояджиев, Ралица Истаткова, Галя Везирова, Людмила Райкова, Генка Георгиева, Милена Йорданова, Румяна Маркова, Таня Цонева, Цвета Недева, Александра Лебамовска, счетоводителката Йорданка Бърдарова са се престрашили да излязат на сцената и да обявяват учениците, на които преподават и изпитват на дъската.
Концертът включва 15 изпълнения, ще започне с танц на Балетна школа “Балетино” с художествен ръководител Елица Филева. След това “Аве Мария” на Шуберт ще изпълнят Мария-Никол и Йоан-Александър Цаневи от класа на Красимира Стефанова и Мирослав Андреев, а на пианото ще им акомпанира Десислава Братоева. Публиката ще чуе Калоян Вашков с Моцарт – Rondo alla Turka, който е ученик на Братоева. Програмата ще продължи с фрагмент от операта “Кармен”, който ще изпълнят две флейтистчета на Маргарита Мочукова – Даная Бенкова и Десислава Добрева. Зрителите ще чуят и пиесата “Ромео и Жулиета”, която на пиано ще изпълни Таня Кръстева от класа на Мануела Халваджиева. “Хубава жена” от квартета на Станимир Демирев, който включва Владимир Гавраилов, Цветомир Димитров, Маргарита Мирчева и Валентин Тодоров. “Дим над водата” на Дийп Пърпъл ще изпълнят Атанас Чобанов и Ана Мария Йовчева, с които работи Петър Иванов, а Диляна Горанова и Максим Славчев ще забавляват публиката с латино танци. Произведение на Мокрусов ще изпълни на акордеон Валентин Тодоров.
Йоанна Дончева, ученичка на Яница Русева, ще се представи с “Честита Коледа”. На сцената ще се представи и Милица Мартинова, с която работи Петя Кръстева.
“Бучимиш” ще изпълнят Калоян Вашков и Данаил Йорданов от класа на Веска Илиева. Финалът ще постави духовият оркестър на училището с ръководител Йордан Цветанов.
Всички, дошли на концерта, ще получат подаръци, осигурени от Симона Тодорова.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново