Четири нови търговски обекта отварят в Mall Велико Търново

Публикувано на чт, 8 Ное. 2018
12678 четения

Четири нови търговски обекта предстои да отворят врати в следващите седмици в Mall Велико Търново. Първото откриване е на 23 ноември. Тогава първите си клиенти ще посрещне новият спортен магазин “District”, който е част от веригата за кецове, спортни и ежедневни обувки от най-големите световни брандове.
На нулевото ниво съвсем скоро ще заработи книжарница от веригата BOOKTRADING, която ще се простира на площ от над 500 кв.м, предлагайки голямо разнообразие от заглавия, както и постоянна наличност на най-търсените и тиражирани бестселъри и чуждоезикова литература. На същото ниво ще отвори врати и магазинът за техника “Денси”. До края на годината на партерния етаж се очаква откриването и на най-новия ресторант във Велико Търново “Бианко Family”, част от верига заведения “Бианко”.
С нова визия и с площ от над 500 кв. м ще е обновеният магазин “Sport Depot”, който се премества на последния етаж в търговския център. Другият спортен магазин – SLS, също ще бъде разширен, за да предложи на своите клиенти по-голямо разнообразие от спортни стоки.
Новите търговски обекти, които вече отвориха врати в Mall Велико Търнов, са сладкарница “Неделя” и магазин “Теодор”, разположени на последния етаж. Кафе “Бианко” също е с нова визия и бе разширено. Преди броени дни на третия етаж заработи и оптика “Joy Optics”, които са част от семейството на най-големите вериги за продажба на очила в България “Grand Optics & Joy Optics”. Търговският обект разполага със съвременно оборудван очен кабинет и специализирана техника за рефракция и вземане на мерки, както и огромно разнообразие от продукти – над 3000 модела слънчеви очила, диоптрични рамки, диоптрични стъкла, контактни лещи, спортни очила и др.
Мебелна къща “Ралица” премести магазина си в съседна сграда, която също е част от търговския център и се намира в северозападната част на комплекса.
Весела БАЙЧЕВА 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново