Търсят се най-изявените студенти за 2022 година

Публикувано на чт, 19 ян. 2023
110 четения

Националното представителство на студентските съвети организира 16-ото издание на Национален приз “Студент на годината”. Целта на събитието е всяка година да бъдат награждавани студенти от различни области на висшето образование за постигнати от тях значими резултати в науката, културата, спорта и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво.
“Нямаме съмнения, че във Великотърновския университет се обучават много студенти, които заслужават да бъдат носители на големия приз. Надяваме се, че инициатива като тази ще ги насърчи да продължат да постигат и в бъдеще още по-високи резултати”, смятат от Студентския съвет на ВТУ “Св. св. Кирил и Методий” и канят за участие достойните обучаващи се във вуза.
Кандидатурите следва да бъдат изпращани до 13 февруари на e-mail: student@npss.bg и с куриер или по пощата на адрес: София 1000, пл. Народно събрание № 10, ет. 4, стая 411, Национално представителство на студентските съвети.
Националният приз “Студент на годината” е учреден през 2006 г. и веднага получава подкрепата от МОН, като патрон на събитието е Министърът на образованието и науката. Той става една от водещите студентски инициативи, чиято мисия е да популяризира постиженията на българските студенти пред българската общественост, удостоявайки най-добрите от всички области на висшето образование. До днес инициативата не е променила своята мисия и цели, преминавайки през мандатните програми на пет ръководства на Националното представителство на студентските съвети.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново