Търновец участва в дебат в Европарламента в Брюксел

Публикувано на пт, 17 май 2019
521 четения

Популярният български модел Ивел Йорданов, който е родом от В. Търново, участва в дебат за бъдещето на Стария континент в Европейския парламент в Брюксел. Той бе избран за двойник на Ян Захрадил – един от кандидатите за председател на Европейската комисия, влизайки в “битка” с другите претенденти за поста, представени от актьори от Белгия и Румъния. В продължение на 90 минути на сцената на Европарламента Ивел бе изправен пред нелеката задача да защити позицията и да пресъздаде образа на Захрадил, издигнат от Алианса на консерваторите и реформистите в Европа и основен претендент за мястото. Темите на дебата, по които са спорили, са глобалното затопляне, лобизма, безработицата в ЕС, участието на Европа на световната политическа сцена и др. Дискусията е организирана и заснета от “Eurovision”, които продуцират и световния музикален конкурс.
24-годишният търновец, който е едно от най-успешните и търсени лица в модата и родния лайфстайл, е поканен да участва в дебата от организаторите от “Eurovision”. Интересите на Ивел са свързани освен с модата и с политиката, киното и телевизията. Работил е като стажант в глобалната информационна агенция, от където по-късно се свързват с него и го канят да участва в дебата заради отличните му актьорски умения и поведение пред камерите. “Приех предизвикателството, защото всички млади хора като мен искат да се развиват, вярват в мечтите си и се борят да ги постигнат. Убеден съм, че промяната зависи от нас самите и аз вярвам в младите хора на България”, споделя Ивел Йорданов.
Търновецът е познат като лице на CR7, Армани, Carducci, Cesare Paciotti, Бандерол и др. Миналата година бе избран за най-добър модел за 2018-а на престижната церемония “Знаменитост на България”. Познат е също като любител на силните усещания. Казва, че обича да рискува и да живее опасно. Сред последните предизвикателства, които споделя с многобройните си последователи в социалните мрежи, са каране на АТВ в Сахара, скачане с бънджи в Сингапур и скок с парашут от 3400 метра височина.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново