Търновец е 7-милионният телефонен клиент на “Енерго-Про”, опрощават му ток за 200 лв.

Публикувано на чт, 16 Окт. 2014
394 четения

Мария Димитрова, директор “Обслужване на клиенти в “Енерго-Про”, връчи на Филип Богданов чека за 200 лева безплатен ток.

Великотърновецът Филип Богданов стана седеммилионният клиент на “Енерго-Про”, използвал услугите на единния телефонен център на компанията. Наградата е енергиен чек за 200 лева ток.
Всъщност късметлийката е съпругата на Филип Богданов. Жената се обадила на 0700 161 61 на 26 септември в 19,47 часа. Искала да провери колко е сметката на семейството за ток. Отново тя била на телефона, когато от “Енерго-Про” се обадили, за да им съобщят, че печелят енергийния чак. “Пожелавам на всеки да му се падне такъв късмет и да има шанса няколко месеца да се топли безплатно”, каза г-жа Богданова. Първата сметка за електроенергия, която семейството няма да плаща, е за октомври, когато влязоха новите по-високи цени на тока.
Компанията, която обслужва Североизточна България, е първата в електроенергийния сектор в страната, която в началото на 2007 г. въведе обслужване на своите клиенти чрез единен телефонен номер. Той е с две автоматични линии и директна връзка с оператор. Едната линия е за сигнали за аварии, а другата е за проверка на сметките за ток. Дават се и консултации по различни въпроси и услуги, които предоставя електроразпределителната компания.
Най-големият брой обаждания на клиенти в рамките на денонощие е 3664. Най-често клиентите питат за сметките си и сроковете за плащане.
Здравка МАСЛЯНКОВА
сн. личен архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново