Талантливи търновчета се включват в национален онлайн концерт

Публикувано на сб, 11 апр. 2020
227 четения

Няколко талантливи великотърновчета ще вземат участие в национален онлайн концерт. Той е озаглавен “Оставам вкъщи с моята любима българска песен”, ще се излъчи на три части и ще включи близо 100 млади изпълнители от над 20 български града.

В инициативата на платформата „Български Музикални Таланти“ в първата част от В. Търново ще се представят Венера Гитева, Александър Момински, Никол Христова и Стефан Иванов. Във втората част на концерта със свое изпълнение ще се включи Каролина Шандрова, а в третата- Гергана Стоянова. Младите таланти от старата столица са възпитаници на вокалните педагози Петя Кръстева, Петя Василева, Яница Русева и ДЕС „Румина“.

Трите части на концерта ще бъдат излъчени онлайн на 11, 12 и 13 април от 18 ч. във фейсбук страницата и Youtube канала на „Български музикални таланти“. За тези, които не успеят да ги гледат в посочените дни и час, записите ще бъдат качени за свободен достъп. Изненада за участниците и зрителите ще бъдат специалните видео послания от трима известни български изпълнители, които ще се излъчат във всяка една от частите.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново