Световната поп звезда Инна ще загрява с медитация и веган специалитети

Публикувано на чт, 14 Мар. 2019
119 четения

Топ звездата на световната поп сцена, румънката Инна активно се подготвя за първия си самостоятелен концерт у нас в старопрестолния град Велико Търново. След интензивно турне зад океана в Мексико, САЩ и Доминиканката република, Инна се завръща на родните Балкани, за да наелектризира родните поп и денс маниаци с най-големите си хитове. Румънката споделя, че вече няма търпение най-после да види красивото В. Търново, за което са й споделяли нейни близки, възхитени от старата ни столица. Градът се радва на огромна популярност сред туристите от северната ни съседка през последните години. Инна е поръчала на организаторите да я зарадват с панорамна обиколка из най-големите забележителности на града като е проявила завиден интерес към многовековната му история.
Броени дни преди концерта си в ДКС „Васил Левски“ Инна изпрати изискванията си за престоя си у нас. Тя е пожелала хотелът й да бъде зареден със завидни количества кокосови орехи, които са част от енергийния й ритуал за подгряване преди всяко нейно шоу. Ароматни свещи и тибетска релакс музика допълват медитативните й практики. Специално веган меню, с което Инна поддържа фигурата си, е задължително изискване към готвачите в хотела за целия престой на звездата. То включва както изключителни зеленчукови деликатеси, така и микс от супер храни от различни краища на света – чия, мака и годжи бери.
Концертът на Инна във Велико Търново е на 17 март – неделя, от 19,00 ч. в ДКС „Васил Левски“. Той е част от културния календар на Община Велико Търново. Билети могат да се закупят от Туристически инфрмационен център „Велико Търново“ и мрежата на Eventim от 20 до 40 лв. От специална цена 15 лв. могат да се възползват студентите.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново