С 1110 м ще се увеличи газовата мрежа във Велико Търново

Публикувано на пт, 12 Юли 2019
93 четения

С 1110 м ще се увеличи газоразпределителна мрежа във Велико Търново през 2019 г. Така километрите газова инфраструктура в града ще нараснат до малко над 132 км.
Овергаз не спира да развива своята газоразпределителна мрежа в градовете, в които има лицензия. Клиентите на компанията в 51 населени места се възползват от многобройните предимства на синьото гориво – по-доброто качество на атмосферния въздух, липсата на енергийни загуби, ниската цена и бързата възвръщаемост на инвестицията.Семействата, които използват природен газ, имат достъп до безкрайна топла вода и не са засегнати от дългите профилактики по мрежата на топлофикационните дружества, които продължават със седмици. Освен това могат да избират кога да включат или изключват отоплението, без да чакат централното пускане.
Битовите клиенти във В. Търново, които ще се възползват от предимствата на синьото гориво, ще се увеличат с над 300 до края на 2019 г. Домакинствата, клиенти на Овергаз в града, ще станат над 2800. Битовата газификация в старата столица ще “пести” над 650 тона атмосферни замърсители годишно.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново