Продават за 35 000 лв. гараж в топцентъра на Велико Търново

Публикувано на чт, 18 февр. 2021
5879 четения

35 022 лв. е началната цена на гараж, подходящ за няколко автомобила, намиращ се в топцентъра на В. Търново. Той се намира на ул. “Рафаил Попов” 14. Имотът е обявен на търг с тайно наддаване от НАП. Миналата година по същото време цената на недвижимия имот бе в размер на 87 557,25 лв. В края на година цената “падна” на близо 47 000 лв., но въпреки това не се намери купувач.
Гаражът е с площ от 102 кв.м и върви заедно с още 34 кв.м. Двата имота представляват едно голямо помещение без преградна стена, с достъп за автомобили откъм ул. “Рафаил Попов”. Намира се в монолитна стоманобетонна сграда, ново строителство, въведена в експлоатация през 2007 г. Продаваният имот е неподдържан, липсва окабеляване и мазилка. Предимство на гаража е близостта му до детска градина, основно училище, парк, аптеки, пазар и др. В общото пространство могат да се обособят поне шест паркоместа и да бъде монтирана врата. За град с проблемно паркиране като В. Търново цената на подземния гараж е изгодна, а новият собственик може да инвестира в паркоместата, като ги отдава под наем на живеещи в района. Имотът може да се обособи и като складова база.
Депозитът за участие в търга за гаража е 20 % от обявената начална продажна цена и е в размер на 7004 лв. Предложенията за участие в търга се подават на адрес в ТД на НАП – В. Търново, до 19 февруари. Търгът е насрочен за 24 февруари.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново