Поздрав от народните представители от ПГ на ГЕРБ

Публикувано на нд, 24 май 2020
94 четения

Скъпи съграждани,
Уважаеми учители и преподаватели,
Творци и научни деятели,
Библиотечни, музейни и читалищни дейци,
ПОЗДРАВЯВАМЕ ВИ
С НАЙ-БЪЛГАРСКИЯ ПРАЗНИК!
24 май неизменно носи гордост, която ни обединява!
Дори и без да крачим рамо до рамо в празнични шествия ние, българите знаем, че сме едно – народ с дълбоки и здрави корени, с велики предци и свещени завети.
Този празник ни свързва с поколения родолюбиви просветители, които и в светли дни, и във времена на страдания са отстоявали нашия език, култура и духовност. Словото им днес блести в постиженията на техните следовници – образованите българи, сегашните стожери на националното достойнство!
На всички Вас, хора на духа, честта и словото – БЛАГОДАРИМ! Прекланяме се пред всичко, което правите, особено сега във времена на неочаквани изпитания за цялото човечество!
Сърдечно поздравяваме и учениците! Българските деца показаха мотивация, трудолюбие и адаптивност, които дават повод за още повече национално самочувствие и оптимизъм!
Пожелаваме здраве и радост на всички! Нека имаме добри мисли, облечени в добри думи! Нека сме положителни и градивни в нагласите и действията си, за да останем достойни наследници на българските будители и просветители!
Да пребъдат българският дух, словото и вярата!
С уважение:
Клавдия Ганчева,
Станислава Стоянова,
Станислав Стоянов,
народни представители от ПГ
на ГЕРБ в 44 Народно събрание

loading...
Пътни строежи - Велико Търново