Поздрав от Даниел Панов, кмет на Велико Търново

Публикувано на вт, 15 сеп. 2020
66 четения

Скъпи ученици,
Уважаеми учители и родители,

Отново е първият учебен ден! Отново се връщаме назад във времето, спомняме си нашите учители, приятелите от детството, първите написани букви, първи буквар. Тези спомени ни изпълват с щастие и емоции – много силни, положителни, зареждащи.
Въпреки всички трудности, през които ние и целият свят преминаваме, днес децата отново ще чуят първия звънец и ще протегнат ръка към знанието. Затова първият учебен ден – този истински празник на знанието, ни носи и силна надежда, силна вяра, че накрая доброто винаги успява и надделява.
За поредна година Велико Търново посреща учебната година с ръст на учениците. Това е още една добра новина, която ни радва и която ни прави щастливи, че живеем и работим в историческата и духовна столица на България!
На вас, скъпи ученици – малки и по-големи, пожелавам смело да навлезете в необятния свят на знанието, да четете все повече и повече, да създадете много нови приятелства. Бъдете горди, че учите във вечната българска столица и пред вас са едни от най-добрите учители. А, повярвайте ми, те милеят за вас!
Благодаря ви, уважаеми учители, че сте се посветили на една от най-благородните професии, че водите децата и младите хора напред и ги възпитавате в дух на родолюбие, почитане на изконните ни ценности, традиции и обичаи!
Драги родители, винаги подкрепяйте вашите деца. Бъдете техни приятели, споделяйте и съпреживявайте техните емоции!
Успешна нова уЧебна година! На добър Час!
Пазете се и бъдете здрави!
Даниел Панов
кмет на Велико Търново

loading...
Пътни строежи - Велико Търново