Посрещат с гайди ветераните на “Манчестър Юнайтед”

Публикувано на ср, 9 Окт. 2019
849 четения

Зрелищно посрещане пред стадион “Ивайло” ще сложи началото на визитата на ветераните от “Манчестър Юнайтед” във Велико Търново за предстоящия шоу мач срещу легендите на “Етър”. Англичаните кацат в четвъртък по обяд в София и тръгват за старата столица, като се очакват около 16 ч. пред градския стадион. Те ще бъдат посрещнати с изпълнения от български гайди, както и традиционно с хляб и сол, съобщиха организаторите. След това е предвидена и пресконференция с тях за представителите на медиите.
Ветераните на “Манчестър Юнайтед” ще разгледат Царевец, където ще се срещнат с Даниел Панов, а вечерта от 21 ч. ще гледат “Звук и светлина”. После ще гостуват и в Клуб “Седем”, където могат да се срещнат със своите фенове. От четврътък билетите вече ще се продават и на касите пред стадиона. От 10 до 19 ч. ще работи касата до Спортния диспансер, а в петък от 10 до 19:30 ч. отварят и двете каси. Цените на билетите са 15 лв., те продължават да се продават и в OMW, Туристическия център и в Eventim.
Кулминацията е в петък, 11 октомври, когато е дългоочакваният мач между ветераните на “Етър” и “Манчестър Юнайтед”. Паркингът пред стадион “Ивайло” от сутринта трябва да бъде освободен от автомобили, предупредиха организаторите. Входовете на спортния комплекс ще бъдат отворени в 17 ч., когато започва и самата програма. Специална бира за мача пуска един от спонсорите на проявата “Бритос”, бутилките са с етикет на самия мач, а цената ще е 2 лв.
От 17 до 18 ч. настроението на всички ще подгряват DJ Miss Party и големият шоумен Шкумбата. В следващия един час пък предстои демонстративен турнир между малките футболисти от школите на “Етър”, “Болярчета”, “Беломорец” и “Орлета”, съобщи главният организатор и инициатор на събитието Емил Йорданов.
В 19 ч. предстоят официални поздравления, както и музикално-артистична програма.
Самият мач между ветераните на “Етър” и “Манчестър Юнайтед” започва от 19:30 ч. и ще бъде в две полувремена по 35 минути, като през паузата ще има парти на “Un Beso”. За “червените дяволи” идват Лий Мартин, Дейвид Мей, Ник Кълкин, Сами Макилрой, Дани Уебър, а за “виолетовите” се събира почти целият шампионски тим: Николай Донев, Бончо Генчев, Илиян Киряков, Цанко Цветанов, Сашо Христов, Игор Кислов, Георги Георгиев, Миро Байчев, както и Валентин Игнатов, Стефан Лъхчиев, Румен Данков и др. Треньори на шампионския тим отново ще са Георги Василев и Стоян Петров.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново