Полицията със специални мерки за почивните дни по повод Деня на Независимостта

Публикувано на пт, 20 Сеп. 2019
184 четения

С цел осигуряване на добър обществен ред, безопасно движение по пътищата на област Велико Търново, недопускане на престъпления, посегателства и гарантиране сигурността на гражданите в областна дирекция на МВР са предприети редица действия. През почивните дни ще има засилено полицейско присъствие. Планирани са специализирани полицейски операции, които ще се провеждат както по главните пътища, така и в малките населени места в празничния 22 септември и в другите съпътстващи го дни.

Ще се спазва заповедта на Агенция „Пътна инфраструктура“ за ограничаване на движението на автомобили над 12 тона. Тя ще важи на 20.09.2019 г. от 16,00 до 20,00 ч. и на 23.09.2019 г. от 14,00 до 20,00 ч.

В тъмната част на денонощието през почивните дни ще бъдат проведени специализирани полицейски операции с насоченост алкохол, наркотици и неправоспособност.
През последния работен и последния почивен ден усилията на пътните полицаи ще бъдат насочени към подпомагане на трафика по главните пътища на територията на ОДМВР – В. Търново.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново