Полина Петкова от Килифарево беше избрана за “Мис Рачков”

Публикувано на пн, 7 юни 2021
9333 четения

Полина Петкова от Килифарево спечели конкурса „Мис Рачков“, преборвайки конкуренцията на над 1200 претендентки за титлата. Така тя се сдоби и с правото да стане част от “Забраненото шоу на Рачков” през есента. Във финалния етап от надпреварата Полина се съревновава с други 6 участнички от страната. 28-годишната красавица впечатли журито и зрителите не само с визията си, а и със своите многобройни таланти.
Полина е носител на десетки медали от национални и европейски състезания по спортно катерене, кара кросов мотор и се снима като модел. Възпитаник е на музикалната паралелка в СУ “Емилиян Станев”, била е част и от Детско естрадно студио “Румина”. Полина е завършила бакалавърска и магистърска степен по класическо пеене във Вокалния факултет на Националната музикална академия “Проф. Панчо Владигеров” в София. През 2016 г. става част от състава на Музикално-драматичен театър “Константин Кисимов” във Велико Търново. Очарователната дама от Килифарево е участвала в телевизионния формат “Гласът на България”. Има роли и в сериалите “Откраднат живот” и “All inclusive”.
В резултат на цялостното си представяне в конкурса, Полина събра най-голям вот на публиката при гласуването на фейсбук страницата на шоуто и висока оценка от журито, включващо в състава си популярните изпълнители братя Аргирови, телевизионната водеща Гала, волейболистът Любо Ганев и гимнастикът Данчо Йовчев. Победителката получи корона, лента, почивка за двама в Рим и право да стане част от шоуто на Димитър Рачков, като негов партньор.
„Чувствам се страхотно. Много се радвам. Много е готино!“, каза Полина пред зрителите в залата и пред телевизионните екрани, като не скри вълнението си от успеха. Водещият на предаването от своя страна заяви, че все още не знае какво точно ще прави тя през есента, когато ще му партнира в шоуто, но до началото на втория сезон със сигурност ще намери отговор на този въпрос.

Николай ВЕНКОВ

сн. личен архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново