ПГСАГ изпрати 95 абитуриенти от 4 специалности

Публикувано на ср, 15 май 2019
1567 четения

ПГ по строителство, архитектура и геодезия „Ангел Попов“ изпрати своите абитуриенти от Випуск 2019. 95 зрелостници от 4 специалности – „Строителство и архитектура“, „Интериорен дизайн“, “Парково строителство и озеленяване“ и  „Архитектурна реставрация“, завършиха своето средно образование. На тържеството имаше кратка програма от по-малките ученици в гимназията, много поздравления от ръководството, класните ръководители на 12 клас, благодарности от абитуриентите към учителите и ръководството, песни и хора.

Даянна Пантелеева от “Архитектурна реставрация” и Константина Иванова от “Интериорен дизайн” са пълни отличнички в целия курс на обучение. Те ще бъдат наградени на 24 май на специална церемония в Общината. Кметът Даниел Панов ще им връчи лента “Отличник на Община В. Търново”. Еднократна стипендия от областния председател на Камарата на строителите в България получи Виктория Дрънкарева, която се представи успешно на националния конкурс „България в Европа: минало, настояще, бъдеще“. Тя участва в организираната от еврокомисар Мария Габриел изложба в Европейския парламент в Брюксел. Нейната рисунка беше подарена на папа Франциск.

Ръководството на ПГСАГ „А.Попов“ връчи грамоти и награди на абитуриенти, класирали се на призови места на национални и регионални състезания по професията, на международни  и национални конкурси за принос в утвърждаването и издигането авторитета на гимназията.

Николай ВЕНКОВ
сн. Бранимир БОНЕВ

 

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново