Организираха Мастър клас по дигитализация в хотелиерството

Публикувано на ср, 15 мар. 2023
158 четения

Мастър клас по дигитализация в хотелиерството организира Катедра „Туризъм“ в Стопанския факултет на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. Той ще се проведе в рамките на 3 дни, като началото му беше поставено на 13 март от 10,30 ч., а следващите две дати ще са 27 март и 24 април. Обучението ще е в хибриден формат и е подходящо за студенти по туризъм, хотелиери и хора с интерес в туризма.
По време на събитието ще бъдат представени, разгледани и тествани функционалностите на облачно базиран софтуер, работещ на PaaS принципа (platform as a service) и предлагащ иновативни продукти за хотелската индустрия. Гост-лектор на събитието е Горян Върбанов, съосновател на фирмата разработчик и ръководител на техническия екип и развойната дейност, посочват организаторите.
Основните продукти, които платформата предлага, са три: Booking engine, който позволява резервации през сайта на хотела или мястото на настаняване, Channel manager, който синхронизира наличности и цени в различни канали за дистрибуция OTA (online travel agencies) и Website generator, чрез който лесно може да се създаде уебсайт за даден хотел или място за настаняване. Платформата също така предлага и интеграции с различни PMS системи, чрез което напълно се покрива целияj вертикал на клиентското преживяване от резервация до оставянето на ревю.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново