Обявиха национален детски конкурс за плакат

Публикувано на вт, 13 Авг. 2019
50 четения

Обявиха национален детски конкурс за плакат на тема “Добрият пример”. Той се организира по повод деветото издание на най-мащабната доброволческа инициатива у нас “Да изчистим България заедно” и bTV Media Group. Целта на творческата надпревара е да мотивира най-малките да творят в името на една по-чиста и красива природа.
Участие в конкурса могат да вземат всички деца до 13-годишна възраст включително, като изработят плакат, с който призовават хората в дадено населено място (град, село, квартал, междублоково пространство, парк, местност и т.н.) да дадат добър пример, като се включат в екологичната кампания, която ще се проведе на 14 септември.
Основното условие, с което младите творци трябва да се съобразят, е плакатът им да съдържа информация за датата, часа и мястото на акцията за почистване, облагородяване или залесяване и да бъде във формат А3 (297mm x 420mm). Участниците са свободни да изберат сами техниките и инструментите, с които ще творят – от традиционните средства до компютърните програми.
Плакатите трябва да бъдат сканирани или снимани цветно в пълен размер и изпратени на e-mail адрес: dobriatprimer@btv.bg до края на конкурса на 5 септември. Необходимо е да бъдат придружени с попълнена и сканирана декларация за съгласие от страна на родителите/настойниците за участие на тяхното дете в конкурса.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново