Община Велико Търново приема предложения за Културен календар 2023

Публикувано на пн, 12 Дек. 2022
142 четения

default

От днес /12 декември/ стартира зимната сесия за приемане на предложения за събития, които да бъдат включени в Календара на културните събития във Велико Търново през 2023-а година.
Идеите и концепциите по програма „Култура“ ще бъдат приемани до 16 януари включително на следния мейл: culture@veliko-tarnovo.bg. Предложенията следва да бъдат в pdf формат.
Дирекция „Култура, туризъм и международни дейности“ организира и специален информационен ден за кандидатите – на 19 декември от 11,00 до 13,00 ч. в конферентната зала на Изложбени зали „Рафаел Михайлов“. По време на събитието ще бъдат направени подробни разяснения за правилата на Административна програма „Календар на културните събития“, за необходимите документи, начина на кандидатстване и отчитане.
Всички задължителни документи за кандидатстване, информация за допустими кандидати и допустими разходи са публикувани на сайта на Община Велико Търново – раздел „Култура и туризъм“: https://www.veliko-tarnovo.bg/bg/kultura-i-turizm/kalendar-na-kulturnite-sabitia/dokumenti-za-kandidatstvane-za-kalendar-na-kulturnite-sbitiya-na-obshtina-veliko-tarnovo-2023/.
За допълнителна информация: дирекция „Култура, туризъм и международни дейности“, тел. 062/619 411 – Теодора Станчева /гл. експерт/; тел. 061/619 218 – Антония Папазова, гл. счетоводител.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново