Няма да спират тока, ще отчитат електромерите по празниците

Публикувано на пт, 2 Сеп. 2016
254 четения

60 екипа на “Енерго-Про” ще дежурят през почивните дни за отстраняване на аварии по електроразпределителната мрежа

В първата четворка почивни дни през септември “Енерго-Про” няма да прави планови изключвания на електрозахранването в селата и градовете за профилактика и ремонти. В случай на необходимост, служителите на дружеството ще извършват само неотложни дейности, които да гарантират доставката на електрическа енергия.
От 3 до 6 септември, включително, няма да бъде спиран токът и на абонатите, пропуснали да платят сметките си за електричество, съобщиха от компанията, обслужваща Североизточна България от Велико Търново до Варна.
Касите на “Български пощи”, където се плащат и сметките за ток, ще работят с нормалното за събота и неделя работно време. На 5 и 6 септември пощенските клонове няма да работят. Сметките за ток може да бъдат платени по останалите начини за безкасово плащане, които компанията предоставя.
“Енерго-Про” ще отчита електромерите и през почивните дни, за да се спази регулярният график.
Над 60 екипа на електроразпределителната компания ще са на разположение за своевременна реакция при възникване на аварии по електроразпределителната мрежа. Сигнали за прекъснато електрозахранване клиентите на дружеството могат да подават на денонощната телефонна линия 0700 161 61.
Здравка МАСЛЯНКОВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново