Направи лятото си незабравимо! Изживей моменти, които ще помниш цял живот!

Публикувано на пт, 16 юли 2021
543 четения

Направи лятото си незабравимо! Изживей моменти, които ще помниш цял живот! Последвай мечтите си! Дай изява на приключенеца в теб! Лятото е свобода, затова:

– Научи се да караш кану или падъл борд. Мотивирай се да усвоиш ново умение. Престраши се да си част от стихията на морето, да се слееш с ритъма на вълните и да намериш баланса не само върху тях, но и вътре в себе си. Можеш да го направиш много лесно, ако спечелиш кану или падъл борд от промоционалната кампания на Ferratum „Пари за твоето лято“. Бъди на гребена на вълната това лято с Ferratum, като се възползваш от техните бързи заеми „Заем до заплата“ и „Кредит на вноски“ и се регистрираш след това за кампанията „Пари за твоето лято“. На лотариен принцип ще бъдат изтеглени 33 супер награди, сред които не само канута и падъл бордове, а и куп други изненади, с които да направиш лятото си незабравимо.

– Морето е идилия, но и планината крие неподозирани съкровища. Спечели велосипед от „Пари за твоето лято“ и с него обикаляй непознати селца и градове в България, които никога не ти е хрумвало да посетиш. Отвори картата и позволи на любопитството да те води.

– Може би е време да се разходиш из Родопите или Странджа…Ако си късметлия, може да спелиш и дрон – още една от наградите, които Ferratum дава. С него гледай и се радвай на света от високо.

– Лятото е време да отидеш на курс по италианска кухня… в Италия. Защо не?! Позволи си да опознаеш една страна не по забележителностите и богатствата, а по вкусовете на подправките и по пътеките на рецептите, предавани от поколение на поколение. Научи историите на местните и изживей своите заедно с тях. Разказвай и показвай всичко, което ти се случва на Ботуша, на своите близки и приятели с чисто нов смартфон, който може да спечелиш, ако участваш в „Пари за твоето лято“.

Почувствай се по-свободен и спокоен. Ferratum, синонимът на скандинавска точност, прозрачност и коректност, предлага бързи онлайн заеми до заплата за суми от 50 до 1000 лв., като срокът на изплащане варира от 5 до 45 дни според твоите нужди. Условията могат да бъдат фиксирани спрямо сумата, от която се нуждаеш. За да направиш лятото си незабравимо, може да вземеш и кредит на вноски за суми до 6000 лева при срок на връщане от 2 до 18 месеца.

За да участваш в промо кампанията „Пари за твоето лято“, трябва да се възползваш от едно от тези две предложения на Ferratum в рамките на кампанията – до 12 септември и да въведеш специалния промокод SCDN001 при подаването на заявката за кредит.

Наградите са общо 33, а тяхното спечелване се осъществява изцяло на лотариен принцип на 20 юли, 20 август и 20 септември. При всяко от тегленията ще бъдат раздадени по една трета от всеки вид награди, а именно – по 1 дрон, 1 велосипед, 1 падъл борд, 1 кану, 4 смартфона, 1 безвъзмезден кредит на вноски за сума до 6000 лв. и 2 безвъзмездни заема до заплата за суми до 1000 лв.

Не губи време! Не отлагай за утре! Лятото ще мине бързо, от теб зависи как ще го изживееш!

loading...
Пътни строежи - Велико Търново