Млад стоматолог спечели сърцата на жителите на Церова кория

Публикувано на вт, 14 Ян. 2020
3227 четения

Младият стоматолог д-р Кристиян Бакалов спечели сърцата на жителите на Церова кория със своята всеотдайност и грижа. От почти 2 години специалистът два пъти в седмицата отваря кабинета, който се намира в сградата на кметството и обслужва както местните хора, така и пациенти от съседните села.
Освен това зъболекарят оказва стоматологична помощ на пациентите от Държавната психиатрична болница и потребителите на услуги в Дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост в Церова кория.
“Благодарим на д-р Бакалов за грижите, отзивчивостта, търпението и човешкото отношение към всички нас. Признателни сме и за това, че дори след края на работното време той продължава да обслужва пациентите си, докато не обгрижи и последния чакащ пред неговия кабинет”, споделиха хората от селото, като пожелаха здраве и много щастие на младия специалист и неговата спътница в живота Габи.
Д-р Бакалов е завършил Факултета по дентална медицина във варненския Медицински университет. След дипломирането си, заедно с неговата приятелка, отварят стоматологичен кабинет в Церова кория. В момента двамата живеят във В. Търново, където работят и в местна стоматологична клиника.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново